Frekvensstyring, industriautomatik, robotteknik og service på maskiner udføres

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PLC-programmering

​Ønsker din virksomhed PLC-programmering af et bestemt anlæg, så er Midtjysk Automatik & Teknik jeres rette samarbejdspartner. Vi tilbyder vores ekspertise inden for industriel automation – herunder SCADA- og PLC-programmering.

Virksomheden har mangeårige erfaring, som gør os i stand til at skabe den bedst mulige PLC-programmeringsløsning for dig og din virksomhed.

Outsourcing af PLC-programmering

Mange virksomheder vælger i disse tider at skære ind til benet og spare, hvor der spares kan. Et af besparelsespotentialerne ligger for mange virksomheder i at outsource programmeringsdelen, så firmaet ikke selv skal opretholde en afdeling, der kun bruges enkelte gange i løbet af en måned eller et år. Her kommer Midtjysk Automatik & Teknik ind i billedet. Vi kan nemlig indgå som en del af din virksomhed og PLC-programmere for jer, når I har behov for dette.

Vil I vide mere om PLC-programmering?

Ønskes yderligere information om PLC-programmering, SCADA-systemer eller lignende, er I mere end velkomne til at kontakte os på tlf. 20 783 095, hvor vi står klar med besvarelse af spørgsmål eller til at lave en aftale. Måske er vi den helt rette og fleksible samarbejdspartner, I har brug for i jeres virksomhed.

Vi servicerer virksomheder i og omkring Odense, men også i resten af landet.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende opgave.

Få gratis tilbud​