Frekvensstyring, industriautomatik, robotteknik og service på maskiner udføres

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S.A.Pedersen Teknik Aps

​Steen A. Pedersen har igennem mange år, opbygget sig en meget bred faglig kunnen. Han har arbejdet både som industrielektriker, rejsemontør, med elektronikudvikling og senere som programmør (Pascal og Borland Delphi til PC samt Izumi, Omron og mitshubishi PLC)

Hos WMO varetog han i mange år elsiden af idriftsættelsen på Nordsøværftets nybyggede skibe, samt prøveture og aflevering. Han har derfor stor erfaring med projekt styring og commissioning.

Han var med til at indføre EDB i firmaet (1986), og siden fungeret som Supervisor på deres netværk. Netværket består af Novell, NT servere og WinFrame samt TFS software til Elektronisk post og proxy server til WEP.

I Mexicogolfen besøgte han DSV Witch Queen fra Caldive og lavede opstart af et Taut Wire system. Witch Queen er et dykkerskib som opererer i Mexico golfen med base fra Houston i staten Texas. En Taut Wire er et apparat der bruges til bestemme skibets position der videregives til til skibets Dynamisk positionerings system (DP), som således holder skibet på den valgte position.

Steen har med andre ord, bla. haft med EDB/IT og PLC programmering at gøre næsten helt fra starten, og formår at stadig være med helt fremme, når kunderne ønsker sig det sidste nye. -Både til lands og til vands!

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende opgave.

Få gratis tilbud​